Розвідка Італії дізналася про можливе планування замаху на міністра оборони країни Ґвідо Крозетто, за яким може стояти Росія. Про це у середу, 15 березня, повідомляє італійське видання Il Foglio.

Зазначається, що замах замовив екс-президент РФ Дмитро Медведєв за винагороду в 15 млн доларів.

Видання повідомляє, що італійську розвідку стурбували заяви Медведєва, який назвав Крозетто “рідкісним дурнем”. Так російський політик відреагував на заяву Крозетто про те, що у разі входження танків РФ до Києва розпочалася б Третя світова війна.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Наголошується, що оскільки Медведєв перебуває на посаді заступника секретаря Ради безпеки Росії і наближений до російського диктатора Володимира Путіна, він має вплив на прийняття рішень.

Видання повідомляє, що італійські спецслужби перехопили “замовлення” екс-президента РФ на замах на міністра оборони за 15 мільйонів доларів. Він нібито був адресований ПВК Вагнер. При цьому це прохання Медведєва було зроблено ще до заяв міністра оборони Італії, в яких він звинуватив ПВК Вагнер у розпалюванні міграційної кризи в Європі.