У столиці Грузії ввечері 7 березня спалахнули масові протести, приводом для яких стало затвердження парламентом закону про «іноагентів», що повторює аналогічні приписи, ухвалені кілька років тому в Росії.

У Євросоюзі та США поспішили заявити, що такі нововведення не мають нічого спільного з демократією та можуть стати на шляху євроатлантичної інтеграції Грузії.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Місцеве населення, розлючене спробами утиснути свободу слова, зробило спробу штурму місцевого законодавчого органу. В результаті у Тбілісі почалися масштабні сутички з поліцією.

На те, що трапилося, оперативно відреагувала президент країни Саломе Зурабішвілі. Перебуваючи у США, вона скасувала всі заплановані зустрічі та повідомила, що перебуває на боці демонстрантів. Глава держави також пообіцяла ветувати рішення депутатів.