Британська преса розповіла про роботу секретного українського батальйону, який проводить операції глибоко в тилу Росії. Такий матеріал вийшов напередодні у авторитетному виданні The Guardian.

Як пише газета, йдеться про добровольчу групу спецназу під назвою «Братство», робота яких полягає у викраденні топ-чиновників РФ, знищенні військової інфраструктури та навіть підбитті літаків на території противника.

Один із учасників команди поспілкувався з журналістами та розповів, що перехід державного кордону для його групи не складає труднощів.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За його словами, нещодавно «Братством» було виконано завдання щодо перевезення до Росії вибухівки для подальшого її використання місцевими силами опору.

«Ми показали, що можемо увійти на територію Росії і показати росіянам, що українці можуть діяти. Після того, як росіяни дізнаються, що на їхній території працюють диверсанти, їм потрібно перекинути багато солдатів, щоб знайти цих диверсантів. Це дуже деморалізує супротивника», — повідомив співрозмовник видання.