Українська співачка Ані Лорак, маючи мільйонну аудиторію, вирішила замовчувати війну в рідній країні. Вважаючи за краще заробляти в Росії, знаменитість жодного разу не висловилася проти кривавої бійні, організованої Путіним.

У зв’язку з цим артистка регулярно стикається в соцмережах з хвилями негативу з боку користувачів і жоден її пост тепер не обходиться без сотні гнівних коментарів щодо публічної позиції стосовно війни.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Так сталося й зараз, коли Лорак вирішила анонсувати у Instagram вихід свого нового альбому. Під публікацією про це, як гриби після дощу, з’явилися тисячі коментарів приблизно одного змісту.

«Мовчання про війну – це ще найгірший злочин! Криваві рублі вже геть-чисто затьмарили вам розум і свідомість. Ви гірші за років, які щодня вбивають мирних українців! Чи не мучить вас совість, коли ви лягаєте спати? Жахи не сняться?», — написав, наприклад, один із користувачів.