Здавалося б, після безславного арешту та обміну на захисників «Азовсталі» політичну кар’єру Віктора Медведчука завершено остаточно. Не зумівши організувати в Україні значну політичну силу проросійської спрямованості, кум Путіна не виправдав покладених на нього надій Кремля і має бути списаний в брухт.

Але сам Медведчук, схоже, відчайдушно намагається повернутися в наш інформпростір і вже заговорив про створення в Україні нового політичного проєкту. З відповідною пропозицією політик виступив у своїй статті, яка напередодні вийшла у пропагандистському виданні “Известия”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначив український блогер Денис Казанський, увагу привертає той факт, що за весь рік війни Медведчук жодного разу не виступив із засудженням війни, яка знищує його колишній електорат. Натомість політик написав статтю щодо «влади та бабла».

«Так, це не жарт. Людина на повному серйозі через рік війни пише про якусь “партію миру”, проросійську “іншу Україну”, яку ніхто не чує, “політичний рух із тих, хто не здався”», — прокоментував матеріал Казанський.