29 серпня неадекватний водій накинувся з кулаками на двох патрульних, що зупинили його “Ягуар” за порушення ПДР. Унаслідок бійки водій-порушник отримав смертельне поранення.

У мережі тим часом з’явилося фото жінки-патрульної, яку побив водій. На її руці помітили велике тату, на якому зображено чиєсь обличчя та піктограми.

Юрист та блогер Олександр Ружанський у Facebook написав, що це тату на руці поліціянтки вказує, що вона “схильна до конфліктів”.

Він зазначив, що тату називається “Santa Muerte” (з іспанської – Свята Смерть).

Блогер каже, що подібні татуювання роблять собі мексиканські бандити.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я не знаю, з якою метою українська поліціянтка нанесла собі мастюху мексиканських бандитів, але кадровий відбір у патрульну поліцію явно шкутильгає на обидві ноги”, – вважає Ружанський.

Інший “експерт з тату” Віктор Трегубов додав, що на руці у жінки витатуювані скандинавські руни, а обличчя на тату, це не Santa Muerte, а “вьольва” – скандинавська віщунка.