Щоб приготувати цей десерт, нам знадобляться:
- Чорний шоколад для оздоблення – 100 г;
- Вишня свіжоморожена без кісточок – 500 г;
- Дві упаковки тонкого лаваша – всього чотири листи;
- Варене згущене молоко – 370 г;
- Сметана 30% – 600 мл;
- Варене згущене молоко – 370 г.
1) Збиваємо сметану міксером і поступово вводимо в неї згущене молоко до утворення однорідної маси.
2) Листи лаваша розрізаємо на 4 смужки, викладаємо в кожну з них вишеньки в довжину і згортаємо трубочки.
3) Змащуємо блюдо товстим шаром крему і кладемо п’ять трубочок, після цього знову додаємо крем і нагору кладемо чотири трубочки, далі повторюємо все те саме щоразу зменшуючи на одну кількість трубочок.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
4) Відправляємо сформований торт у холодильник на кілька годин.
5) Коли торт просочиться кремом, посипаємо його зверху крихтою шоколаду. Все готово!