Щоб приготувати цей десерт, нам знадобляться:

  • Чорний шоколад для оздоблення – 100 г;
  • Вишня свіжоморожена без кісточок – 500 г;
  • Дві упаковки тонкого лаваша – всього чотири листи;
  • Варене згущене молоко – 370 г;
  • Сметана 30% – 600 мл;
  • Варене згущене молоко – 370 г.

1) Збиваємо сметану міксером і поступово вводимо в неї згущене молоко до утворення однорідної маси.

2) Листи лаваша розрізаємо на 4 смужки, викладаємо в кожну з них вишеньки в довжину і згортаємо трубочки.

3) Змащуємо блюдо товстим шаром крему і кладемо п’ять трубочок, після цього знову додаємо крем і нагору кладемо чотири трубочки, далі повторюємо все те саме щоразу зменшуючи на одну кількість трубочок.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

4) Відправляємо сформований торт у холодильник на кілька годин.

5) Коли торт просочиться кремом, посипаємо його зверху крихтою шоколаду. Все готово!