Квашена капуста є однією з найпопулярніших «зимових» страв у нашій країні. Мільйони господинь заготовляють капусту про запас, адже вона надзвичайно багата на вітаміни, а також має масу інших корисних властивостей.

При цьому «вбити» всю користь цього продукту може лише один інгредієнт. Йдеться про оцет від додавання якого в капусту застерігають багато дієтологів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також не варто додавати в страву цукор, адже цей інгредієнт може негативно вплинути на організм людини із цукровим діабетом, метаболічними порушеннями чи надмірною вагою.

Не бажано і додавання в капусту солі, адже вона може спричинити затримку рідини в організмі.