Сотні передбачень та прогнозів щодо закінчення війни вже не викликають довіри. Дати, які пророкували ясновидці, аналітики, розвідка не справджувалися. Війна продовжується, а українські міста все так само страждають від ракетних ударів. 

Популярний екстрасенс, переможець “Битви екстрасенсів”, Хаял Алекперов поділився власними передчуттями, спираючись на свої надзвичайні здібності, про те, коли слід очікувати закінчення війни та настане довгоочікувана перемога України над ворогом. 

Екстрасенс під час телевізійного виступу у студії Григорія Решетника поділився розповіддю про особисте життя та інтуїтивні здогадки про кінець війни.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я побачив наступний рік, березень-квітень, ось ці місяці. Я можу помилятися, але в цей час щось буде. Далі я не можу побачити. Це хороші емоції, десь після березня”, – розповів Хаял Алекперов.

Його прогноз — далеко не перший. Українські та іноземні провидці, мольфари та екстрасенси регулярно дають різноманітні прогнози стосовно перебігу війни, довгоочікуваного контрнаступу українського війська та врешті про перемогу. Вочевидь, точного передбачення в такому непростому питанні бути не може, але ми продовжимо вірити у всі позитивні обіцянки з надією, що це насправді пришвидшить кінець війни.