РФ цілком серйозно розглядає можливість нової війни

25 червня у Кремлі відбулась важлива нічна нарада щодо Литви. Ввечері цього дня кортеж президента РФ Володимира Путіна помітили у цьому районі, чимало вулиць перекрили. Така нічна активність біля Кремля зазвичай натякає на близьке ухвалення важливих рішень.

За словами російських журналістів, їм було відомо, що одне видання працювало над матеріалом про результати наради. Але речник російського президента пізніше заперечив інформацію про нараду, тому публікацію заборонили.

При цьому російська верхівка цілком серйозно розглядає можливість ведення війни на ще одному фронті — проти Литви. Варто відзначити, що ще понад 30 років тому у РФ вже підготували план такої війни.

Раніше того ж дня російський диктатор зустрічався у Санкт-Петербурзі зі своїм нелегітимним білоруським колегою Олександром Лукашенком. Предметом перемовин між ними була можлива блокада, анонсована Литвою, котру у рф могли інтерпретувати як оголошення війни.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але доволі раптово Путін завершив зустріч та полетів до Москви, щоб провести ту нараду.

Попри всі заперечення Кремля, джерела повідомляють, що московська нарада пройшла за присутності голови Росгвардії Віктора Золотова, очільника АП Антона Вайно та інших.