Володимир Путін продовжує перебувати у важкому стані з постійними приступами під час яких самопочуття голови РФ стрімко погіршується. Один з таких випадків мав місце декілька днів назад.

Як повідомляє впливовий телеграм-канал «Генерал СВР», авторство якого приписують генералу служби розвідки Росії у відставці, на днях у кремлівського лідера сталося запаморочення прямо посеред онлайн-бесіди з військовими.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На виклик до політика прибули медики, які надали йому першу допомогу, а також порадили уникати тривали публічних виступів деякий час. Через це у Кремлі було прийнято рішення скасувати традиційну «Гарячу лінію», під час якої Путін біля чотирьох годин спілкується с громадянами РФ.

За даними «Генерал СВР», проблеми зі здоров’ям стали останнім аргументом на користь відмови від пропагандистського заходу, який проходить із року в рік.