1 липня українські пілоти завдали нищівного удару по складу боєприпасів російських окупантів на території окупованого Криму. Про це повідомив генерал-лейтенант Микола Олещук, командувач Повітряних Сил ЗСУ.

“Вкотре “знищені” ворожою пропагандою українські літаки продовжують успішно виконувати бойові завдання, завдають ракетно-бомбових ударів по позиціях окупантів та ліквідовують важливі військові об’єкти в глибокому тилу противника”, – підкреслив Олещук.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Це чергове спростування фейкових заяв Росії про нібито знищення українських літаків. Раніше окупанти поширили дезінформацію про удар по аеродрому в Миргороді Полтавської області, стверджуючи про знищення там двох Су-27.

Як зазначив колишній речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, удар по аеродрому дійсно відбувся, завдавши певних втрат, але зовсім не таких, як приписує собі ворог.