Щоби визначити найщасливіший день місяця, потрібно врахувати важливі астрологічні транзити. Це транзит, який приносить ясність, дозволяючи вам бути більш вдумливими та прямими у своїх діях та рішеннях.

Як стверджують астрологи, на початку липня Нептун стане ретроградним у Рибах, надаючи більш чітке бачення істини та розкриття ваших найпотаємніших бажань. А молодий Місяць у Раку 5 липня та повний Місяць у Козорозі 21 липня створюють гармонійний баланс між вашими потребами та цілями. Зверніть увагу на те, куди ви направляєте свою енергію, коли Марс увійде до Близнюків у липні. У поєднанні з переходом Меркурія у Лева та його подальшим переходом у Діву 25 липня акцент на чіткому спілкуванні посилюється. Що ці всі транзити принесуть саме вашому знаку і який день визначать, як найбільш вдалий для вас, читайте далі.

Овен

Щасливий день: 21 липня

Повний місяць у Козорозі зійде в неділю, 21 липня, і принесе додаткову дозу удачі у вашу кар’єру. Ви напевно отримаєте підвищення по службі або прибавку до зарплати, чого ви так прагнули. Що робить цей день ще більш особливим, то це зв’язок з попереднім Повним Місяцем у Козорозі 21 червня. Між ними триває період, повний нових можливостей та зростання. У вас є цілий місяць, щоб досягти заслуженого визнання. Будьте готові повністю прийняти те, що на вас чекає, особливо якщо ви були зосереджені на інших речах. Ваші мрії цілком досяжні — зосередьтеся на довгострокових цілях, а не на нагальних успіхах.

Телець

Щасливий день 20 липня

Липень для вас – це все про фінансову вигоду. Як людина, яка цінує найкраще в житті і не соромиться формулювати те, чого заслуговує, ви вступаєте у фазу, коли можете привабити більше багатства. У суботу, 20 липня, Марс переходить у Близнюки, запалюючи потужне прагнення покращити ваші фінанси та відкриваючи дивовижні можливості. Цього місяця не сумнівайтеся – зосередьтеся на своїх цілях і невпинно добивайтеся їх. Зараз не час сидіти склавши руки і чекати, доки до вас прийде багатство. Натомість зробіть активні кроки для створення власного статку, оскільки липень обіцяє значний приплив коштів.

Близнюки

Щасливий день: 5 липня

Молодий місяць у Раку в п’ятницю, 5 липня, запрошує вас почати новий розділ, поважаючи свої цінності і те, що найважливіше для вас в житті. Дозвольте собі розпочати нове життя, до якого прагне ваша душа. Не соромтеся виставити кордони і визнати, що певні прагнення чи стосунки більше не служать вашому зростанню. Відпустивши те, що більше не має значення, ви отримаєте більше енергії і зможете присвятити її заняттям, які приносять щиру радість і задоволення.

Рак

Щасливий день: 2 липня

Пообіцяйте собі заглушити весь зовнішній шум і зосередитись виключно на тому, чого ви бажаєте у своєму житті. Часто думки чи потреби інших стають вашими мріями, тому що ви хочете зробити інших щасливими та подбати про тих, кого любите. Однак, щоб по-справжньому реалізувати свій внутрішній потенціал, ви повинні поважати свій шлях. Коли у вівторок, 2 липня, Нептун стане ретроградним у Рибах, настане час задуматися про шляхи, які ви пройшли, та про ті, що не пройшли. З’ясуйте, чого ви дійсно хочете для себе і свого життя, а потім з непохитною впевненістю прийміть на себе зобов’язання дотримуватися своєї мрії. Тепер у вас є величезний потенціал для досягнення достатку та відкриття нових можливостей.

Лев

Щасливий день: 2 липня

Не дозволяйте світові змінити вас. За натурою ви сильні, цілеспрямовані і навіть трохи безжальні, коли справа стосується досягнення ваших цілей. Той факт, що інші можуть заздрити вашій здатності здійснювати свої мрії, не означає, що вони мають впливати на те, як ви живете. Оскільки Меркурій знову входить до Лева у вівторок, 2 липня, настав час говорити правду та заглушувати будь-які внутрішні сумніви. Будьте щирими та не звертайте уваги на тих, кому є що про вас сказати. Єдиний спосіб залучити щастя, яке ви шукаєте, — показати світові, хто ви є насправді. Коли ви чітко формулюєте свої ідеї, бажання та потреби, ви визначаєте курс своєї долі.

Діва

Щасливий день 20 липня

Липень – ваш вдалий час, оскільки ви отримуєте зелене світло, щоб дозволити подіям розвиватися бажаним для вас шляхом. Коли Марс увійде до Близнюків у суботу, 20 липня, ви отримаєте величезний заряд енергії та дар слова, який допоможе вам досягти успіху в кар’єрі та отримати визнання за всю пророблену важку роботу. Ваша увага змістилася на нові можливості, а це означає, що ви нарешті можете отримати пропозицію про кар’єру, на яку сподівалися. Достаток та щастя, які ви отримаєте, завжди будуть пропорційні кількості енергії, яку ви вкладаєте. Якщо ви хочете нагород, успіху та визнання у своїй кар’єрі вкладайте у неї все і вірте, що нова пропозиція, на яку ви так сподівалися, прийде до вас.

Терези

Щасливий день 20 липня

Відстороніться від усього, що ви знали досі, і звільніть себе від страхів з приводу того, чим усе закінчиться. Усвідомте, що можливостей набагато більше, ніж ви думали раніше: ваше найкраще життя може існувати в іншому місці, ніж те, де ви знаходитесь зараз. Коли Марс увійде до Близнюків у суботу, 20 липня, настане час пробудитити свого внутрішнього мандрівника і дозволити собі дослідити світ. Ця можливість може відкрити вам нові враження, сигналізуючи про те, що щастя, яке ви шукаєте, можна знайти, скориставшись пропозиціями подорожей або спланувавши свою пригоду. Будь то особистісне зростання чи робота, зараз не час сидіти на місці та зберігати статус-кво. Відвідайте нові місця, спробуйте різні речі та насолоджуйтесь подорожжю.

Скорпіон

Щасливий день: 11 липня

Не турбуйтеся про фінанси, особливо зараз, коли ви збираєтеся вступити у дуже прибуткову фазу. Іноді можна надто багато думати, але коли зірки зійдуться так, щоб принести вам успіх та достаток, просто повірте у найкращий можливий результат. Коли Венера увійде до Лева у четвер, 11 липня, ви будете готові до нового розділу у своїй кар’єрі та професійному житті. Готуйтеся до суттєвого бонусу або збільшення вашого доходу та будьте відкриті для можливостей переїзду. Венера не тільки допоможе вам глибше зайнятися своєю кар’єрою та збільшити дохід, але також може змінити вашу життєву ситуацію через просування по службі або іншу професійну зміну. 

Стрілець

Щасливий день: 22 липня

Якоїсь миті вам доведеться відпустити минуле. Звичайно, є речі, які ви зробили б по-іншому. Але ви не можете і це нормально, тому що вам судилося жити блискучими можливостями свого майбутнього, а не минулим. У момент повернення Сонця до Лева у понеділок, 22 липня ваш знак зосередиться на всьому новому. Пообіцяйте собі, що більше не зупинятиметеся на питаннях “можна” та “повинно”. Все, що у вас є, — це поточний момент, і настав час розпочати нову еру вашого життя. Все, що ви таємно планували тепер стає реальністю. Ви будете спрямовані вперед та до подальшого успіху. Поставтеся серйозно до цього знаку Всесвіту: зараз важливим є те, що ви робите, щоб сформувати майбутнє, про яке мрієте.

Козоріг

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щасливий день: 25 липня

Залиште місце для несподіванок. Хоча ваші плани на успіх часто точні та добре продумані, пам’ятайте, що інколи є інший шлях до величі. Коли Меркурій входить до Діви у четвер, 25 липня, він приносить безліч вдалих пропозицій, кожна з яких благословенна щастям та достатком. Будьте відкриті новим можливостям. Ці несподівані повороти можуть призвести вас саме до того, що ви намагалися втілити, навіть якщо це станеться не так, як ви очікували. Вийдіть зі своєї зони комфорту. Багатство, успіх і більше задоволення чекають на вас — вам просто потрібно бути готовим сказати “так” життєвим сюрпризам.

Водолій

Щасливий день: 21 липня

Глибока істина всередині вас може допомогти вам розрізнити, що призначено для вас, а що ні. Щоб використати цю енергію, довіряйте собі, особливо коли справа стосується розрізнення “ні” та “так”. Орієнтуйтесь на інтуїцію, а не на логіку чи практичність. Повний місяць у Козорозі в неділю, 21 липня, висвітлює цей внутрішній голос, закликаючи вас прислухатися до того, як ваша нервова система реагує на різні ситуації. Вірте у свої божественні мрії та допомогу від Всесвіту. Чим більше ви довіряєте собі, не замислюючись, тим більше ви зможете виявити свої бажання.

Риби

Щасливий день: 26 липня

Пообіцяйте собі, що не будете сумніватитися у своїй самооцінці. За останній рік ви досягли значного прогресу в цій галузі, встановивши кордони, повіривши в себе і розуміючи, що ваші мрії — це те, чого ви заслуговуєте. Оскільки 26 липня Хірон стане ретроградним в Овні, можливо подальше зцілення, яке дозволить вам ще більше впевнитись у собі. Це зцілення допоможе втілити життя вашої мрії. Вплив Хірона також відкриває вам двері до багатства, достатку та навіть визнання, на яке ви таємно сподівалися. На вас чекають великі справи. Не витрачайте енергію, запитуючи, чи заслуговуєте ви їх — прийміть свою цінність і достаток, який вона приносить.