Окрім класичних огірків, швидко замаринувати можна також і кабачки. Вийде дуже апетитна і пряна закуска, яка стане чудовим доповненням до шашликів або стейків. А їсти овочі зі спеціями можна буде вже через 20 хвилин після приготування.
Ідея приготування маринованих кабачків за 20 хвилин опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Петренко в Instagram. Для страви вам знадобиться звичайний поліетиленовий пакет.
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/07/image-47.png)
Інгредієнти:
- кабачки – 1-2 шт.
- сіль – 1 ч.л.
- цукор – 1 ч.л.
- суміш італійських трав – 1 ч.л.
- перець – за смаком
- яблучний оцет – 2 ст.л.
- рослинна олія – 2 ст.л.
- часник – 2-3 зубчика
Спосіб приготування:
Кабачки нарізаємо на брусочки та перекладаємо в пакет.
В окремій ємності змішуємо всі спеції. Добре перемішуємо.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Змащуємо окремою сумішшю кабачки.
Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин.