Окрім класичних огірків, швидко замаринувати можна також і кабачки. Вийде дуже апетитна і пряна закуска, яка стане чудовим доповненням до шашликів або стейків. А їсти овочі зі спеціями можна буде вже через 20 хвилин після приготування.

Ідея приготування маринованих кабачків за 20 хвилин опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Петренко в Instagram. Для страви вам знадобиться звичайний поліетиленовий пакет.

Інгредієнти:

  • кабачки – 1-2 шт.
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • суміш італійських трав – 1 ч.л.
  • перець – за смаком
  • яблучний оцет – 2 ст.л.
  • рослинна олія – 2 ст.л.
  • часник – 2-3 зубчика

Спосіб приготування:

Кабачки нарізаємо на брусочки та перекладаємо в пакет.

В окремій ємності змішуємо всі спеції. Добре перемішуємо.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Змащуємо окремою сумішшю кабачки.

Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин.