Раніше вважалося, що в брекетах ходять лише підлітки, але зараз це не так. Щоб стати власником ідеальної усмішки, до професіоналів звертаються навіть популярні зірки шоу-бізнесу.

До того ж задоволення це не з дешевих, і якщо ви наважилися виправити свою усмішку і відвідали стоматолога, це означає одне – ви дбаєте про своє здоров’я та зовнішній вигляд. Є приклади і серед українських зірок, які доклали зусиль, щоб мати ідеальну усмішку.

Олексій Потапенко (Потап)

Музичний продюсер і виконавець Потап зважився поставити брекет-систему лише у 39 років – у 2021 році. Як каже сам артист, він мав кривий зуб, через який соромився усміхатися.

Наразі музикант досі у брекетах, але помітити це можна лише на відео, які він публікує в Instagram, бо на фотознімках зірка не усміхається, можливо, ховаючи брекет-систему.

Олена Тополя (раніше виступала під псевдонімом Alyosha)

Олена Тополя в одному зі своїх інтерв’ю поділилася, що брекети вона носила понад рік, але зізнається, що це далось їй дуже нелегко. Однак воно того вартувало – зараз співачка має ідеальну усмішку.

Коли Олена носила брекет-систему, вона ділилася своїми фотографіями в соціальній мережі та підбадьорювала своїх шанувальників не боятися вдосконалюватися у будь-якому віці.

“Ніколи не соромтесь своїх недоліків та не сумнівайтесь у собі. І на питання: “Що у тебе з зубами?” я з усмішкою відповідаю: “Брекети”. Тому що ніколи не пізно вдосконалювати себе”, – написала співачка під одним з опублікованих фото в Instagram.

Володимир Остапчук

Український ведучий Володимир Остапчук носив прозору брекет-систему понад два роки. Поставив він їх у 35 років, оскільки після знімка у стоматолога у нього виявили неправильний прикус. Хоч це було й непомітно, проте нижня щелепа поступово йшла назад і до 50-60 років зміни могли бути незворотними.

“Не бійтеся змінюватися та слідкувати за здоров’ям. Ми в себе єдині”, – прокоментував Володимир одну зі своїх фотографій з брекетами в Instagram.

Андре Тан

Український дизайнер Андре Тан довго йшов до своєї ідеальної усмішки. Андре розповів, що коли він був маленьким, у дворі його називали “голлівудська усмішка”, адже він завжди був життєрадісним хлопчиком. Але зуби не мали ідеальний вигляд: у майбутнього дизайнера був неправильний прикус. Довелося ставити не тільки брекети, а й вініри. Зате вже понад 5 років Андре Тан усміхається щиро своєю ідеальною усмішкою.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я проходив у брекетах рік! Спочатку здається, що це неможливо, але я хочу сказати всім людям: погоджуйтесь на лікування брекетами та розв’язуйте свої проблеми із зубами якомога раніше”, – поділився думками Андре Тан в одному з інтерв’ю.

Антон Вельбой (Wellboy)

Також новим знімком у брекетах поділився український співак Wellboy. Виконавець опублікував в Instagram фото на підтримку ЛГБТ-спільноти, на якій добре видно “оновлення” зовнішності у вигляді брекет-системи. Тож тепер чекатимемо фото співака з ідеальною усмішкою.