Українська асоціація футболу (УАФ) оголосила про місце проведення, дату та суперника наступного матчу збірної України.

7 вересня “жовто-сині” розпочнуть свою кампанію в Лізі націй виїзним поєдинком проти Албанії. Гра відбудеться в Празі на стадіоні “Epet Arena”. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом.

Цей стадіон знайомий українським уболівальникам: саме тут у жовтні 2023 року збірна здобула перемогу над Північною Македонією (2:0) у кваліфікації на Євро-2024, завдяки фантастичному голу Олександра Караваєва на останніх секундах.

Нагадаємо, що збірна України, як і минулого сезону, виступить у Дивізіоні B. Суперниками підопічних Сергія Реброва за групою 1 будуть Чехія, Албанія та Грузія.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Груповий турнір буде зіграний у два кола. Переможці груп піднімуться до Дивізіону А, а команди, що посядуть останні місця, вилетять до Дивізіону С.

Друга позиція у групі дає право на стикові матчі за підвищення у лізі. Збірні, які посіли третє місце, розіграють з одним із представників нижчого дивізіону право залишитися на своєму рівні.