Завтра, 2 липня, у більшості областей температура повітря підніметься до +32… 37°C. Однак вже 3 липня прийде легка прохолода.

Про це повідомила синоптикиня Наталя Діденко.

У західних областях  2 липня спека послабиться. Там очікується +23… 27°C. Пройдуть дощі з грозами, можливі шквали та град.

“У північних областях 2 липня ще буде спекотно, проте на Житомирщині вже стане трохи легше, +27… 29°C, на Київщині близько +30°C, на Чернігівщині та Сумщині +31… 33°C”, – написала вона.

На Житомирщині та Київщині завтра можливі короткочасні грозові дощі. У Чернігівській та Сумській областях опадів не буде.

В Україні буде переважати південно-західний вітер, у західних областях він зміниться на північно-західний.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У Києві 2 липня максимальна температура повітря знизиться до близько +30°C. Буде сухо, але вітер посилиться. Ввечері можливий короткочасний грозовий дощ.

У середу, 3 липня, на заході та півночі температура повітря відчутно знизиться, можливі місцями грозові дощі. У західній частині навіть можливе зниження до +18+22 градусів.