В інтерв’ю The Philadelphia Inquirer Володимир Зеленський заявив, що на східному та північному фронтах Росія втрачає шість військових на одного українця.  

“У них значно більше людей, але ми більше піклуємось про своїх. Сьогодні на східному та північному фронтах наші втрати становлять один убитий українець на шістьох росіян”, – сказав Зеленський.

Глава держави також підкреслив, що ця війна значною мірою є війною технологій, і перемогу здобуде той, хто має кращі технології. Важливим аспектом є технологічне оснащення і здатність обмежити виробництво зброї та ракет у Росії.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Президент зазначив, що Україна вже виробляє сучасні безпілотники і прагне налагодити виробництво сучасних ракет. “Нам потрібне фінансування, щоб стати більш технологічно розвиненими, ніж Росія”, – додав він.

Зеленський також вважає, що необхідні подальші санкції щодо експорту російської нафти і газу. Це, на його думку, призведе до скорочення російської економіки в 2025 році, змушуючи Путіна підвищувати податки та урізати соціальні пільги.