Серед досвідчених мандрівників існує правило, яке свідчить, що в літак не слід одягати короткі шорти чи спідниці. Це пояснюється тим, що сидіння в салоні дуже брудні і таким чином можна «підчепити» ту чи іншу хворобу.

При цьому стюардеси не підтверджують цю інформацію, але розповідають про своє топ речей, які в жодному разі не слід обирати під час здійснення польоту.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

По-перше, бортпровідниці не радять вибирати для перельоту шльопанці. Вся річ у тому, що при екстреній ситуації такий вид взуття може виявитися дуже незручним і це може спричинити важкі наслідки. Те саме стосується і взуття на високих підборах.

Крім того, ніколи не слід сідати в літак із великою кількістю ювелірних прикрас — вони можуть зачепитися або викликати проблеми в екстреній ситуації, а також можуть зашкодити аварійні напрямні.