Президент США Джо Байден не має наміру зніматися з президентських виборів і впевнено обіцяє перемогти в цих перегонах. Після невдалих теледебатів із Дональдом Трампом, які викликали занепокоєння серед його прихильників, Байден запевнив донорів Демократичної партії, що він здатний перемогти на виборах.

Як повідомляє ВВС, Байден, якому зараз 81 рік, відвідав кілька фандрейзингових заходів у Нью-Йорку та Нью-Джерсі. Під час цих заходів він не тільки збирав кошти, але й намагався змінити ставлення до свого виступу на дебатах. Байден визнав, що “в мене була не найкраща ніч, але так само й у Трампа”. Він також запевнив своїх прихильників: “Я обіцяю вам, що ми виграємо ці вибори”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Президент США також зазначив, що розуміє занепокоєння щодо його виступу на дебатах, але закликав не припиняти боротьбу. Представники його команди підтвердили, що хоча дебати не пройшли так, як вони сподівалися, Байден не має наміру поступатися місцем іншому кандидату.

Опитування після дебатів показали, що думки виборців не змінилися, а підтримка залишається стабільною. Дженіфер О’Маллі Діллон, голова виборчого штабу Байдена, заявила, що збір коштів після дебатів свідчить про постійну підтримку кандидата, адже вдалося зібрати 27 млн доларів.