Літо – сезон кабачків. Зараз цей овоч у надлишку, тому саме час готувати з нього всілякі страви. Одна з них — оладки.

Для цього нам знадобляться такі інгредієнти:

Кабачки – 2 шт.
Борошно – 2 ст. л.
Яйце куряче – 1 шт.
Часник – 1 зуб.
Кріп – 1 щіпка
Сіль за смаком

Спосіб приготування:

1) Спочатку очищаємо від шкірки кабачки і натираємо їх на тертці, після чого солимо і залишаємо на 10 хвилин

2) З овочів почне виділятися сік, який слід віджати

3) Додаємо до кабачків борошно, яйця та часник, натерті на тертці, а також щіпку кропу.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

4) Перемішуємо всі інгредієнти

5) Викладаємо їх ложкою на сковороду і смажимо по кілька хвилин на кожній стороні.

6) Подаємо зі сметаною або будь-яким соусом