Літо – сезон кабачків. Зараз цей овоч у надлишку, тому саме час готувати з нього всілякі страви. Одна з них — оладки.
Для цього нам знадобляться такі інгредієнти:
Кабачки – 2 шт.
Борошно – 2 ст. л.
Яйце куряче – 1 шт.
Часник – 1 зуб.
Кріп – 1 щіпка
Сіль за смаком
Спосіб приготування:
1) Спочатку очищаємо від шкірки кабачки і натираємо їх на тертці, після чого солимо і залишаємо на 10 хвилин
2) З овочів почне виділятися сік, який слід віджати
3) Додаємо до кабачків борошно, яйця та часник, натерті на тертці, а також щіпку кропу.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
4) Перемішуємо всі інгредієнти
5) Викладаємо їх ложкою на сковороду і смажимо по кілька хвилин на кожній стороні.
6) Подаємо зі сметаною або будь-яким соусом