Затриманий за підозрою в корупційних діях міський голова Мукачева Андрій Балога був звільнений з-під варти після внесення застави в розмірі 30 млн грн. Посадовця утримували в СІЗО з 26 червня.

Як повідомляє журналіст Віталій Глагола, 27 червня за Балогу було внесено заставу. На час слідства меру заборонено залишати межі Мукачева без дозволу слідчого та зобов’язано здати закордонні паспорти.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що 25 червня Андрія Балогу та голову Мукачівської районної ради Михайла Ланя, також відомого як “Блюк”, було затримано за підозрою у продажі державної землі за заниженою вартістю.

Мова йде про стадіон “Авангард” у Мукачеві, який, за домовленістю Балоги, продали компанії Ланя “Універсал-М” за значно нижчу від ринкової ціну – 9,6 млн грн замість 84,6 млн грн, що призвело до збитків територіальної громади на суму близько 75 млн грн.