Стала відома ситуація в Криму після серії ударів по військових об’єктах окупантів, внаслідок яких було зафіксовано «прильоти» на пляжі біля Севастополя.

Як відомо, ППО РФ збила українську ракету, яка вибухнула у повітрі. Уламки, своєю чергою, впали на зону відпочинку, призвівши до загибелі чотирьох та поранення десятків туристів.

За словами кримчан, задіяних у туристичній сфері, цей інцидент призвів до справжньої паніки серед потенційних відпочивальників та поставив під сумнів весь туристичний сезон на півострові.

«Вже зараз усі броні зупинені, люди дзвонять і кажуть, що всі вони не приїдуть, повертайте заставу», — розповів журналістам чоловік, який здає в Криму житло.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Мають намір якнайшвидше залишити півострів також російські «бюджетники», яким путівки до санаторіїв на півострові оплачує держава.

“Вони упаковували валізи вже в неділю”, – розповіла співробітниця пансіонату у Феодосії.