Вишневе варення – одне з найсмачніших заготовок на зиму. Готувати його можна, додаючи й інші ягоди, наприклад, малину, смородину, ожину.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, ароматного та густого вишневого варення.
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/06/izobrazhenie_2024-06-25_153314263.png)
Інгредієнти:
- вишні – 1 кг
- цукор – 4 склянки
Спосіб приготування:
1. До вишні додаємо склянку цукру і ставимо на вогонь, як закипить – варимо 5 хвилин на сильному вогні, потім всипаємо склянку цукру і варимо, постійно помішуючи.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
2. Далі всипаємо ще одну склянку цукру і варимо, потім ще одну і доводимо до кипіння, варимо ще 5 хвилин.
Гаряче варення розливаємо в банки та консервуємо.