Вишневе варення – одне з найсмачніших заготовок на зиму. Готувати його можна, додаючи й інші ягоди, наприклад, малину, смородину, ожину.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, ароматного та густого вишневого варення.

Інгредієнти:

  • вишні – 1 кг
  • цукор – 4 склянки

Спосіб приготування:

1. До вишні додаємо склянку цукру і ставимо на вогонь, як закипить – варимо 5 хвилин на сильному вогні, потім всипаємо склянку цукру і варимо, постійно помішуючи.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

2. Далі всипаємо ще одну склянку цукру і варимо, потім ще одну і доводимо до кипіння, варимо ще 5 хвилин.

Гаряче варення розливаємо в банки та консервуємо.