Реакція Росії на підтримку Сербією України вилилася в образливі тиради з боку пропагандистів. Один із них, Сергій Мардан, не стримав емоцій і обізвав Сербію “останньою шл*хою” через постачання боєприпасів українським військам.

“Сербія після цієї новини для вас, як і раніше, є братською країною? Ви, як і раніше, вважаєте, що у нас голова повинна боліти про долю Сербії? Я не знаю, як у вас. Я можу сказати за себе, як приватна особа. Чорт би їх усіх забрав цих братів. Взагалі, ніякого інтересу Сербія не представляє. Те, що Сербія повелася як остання закінчена шлюха, мені здається, тут навіть сперечатися нема про що”, – заявив Мардан.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Пізніше, ймовірно, під тиском, пропагандист перепросив перед “братнім сербським народом”, звинувативши в усьому “спільних ворогів”.

Варто зазначити, що Сербія, традиційно дружня до Росії, останнім часом почала продавати боєприпаси країнам Заходу, які потім постачають їх Україні. Цей факт викликав гнівну реакцію російських пропагандистів, які звинувачують Сербію у зраді.