Ремонт автомобіля може виявитися значно дорожчим, ніж очікується. Експерти визначили п’ять марок авто, обслуговування яких потребує чималих витрат.

BMW

BMW займає п’яте місце серед найдорожчих в обслуговуванні автомобілів. За словами Джеффа Кадда, засновника Find The Best Car Price, навіть проста заміна зубчастого ременя на BMW може коштувати чимало. Високі інженерні стандарти цього бренду вимагають дорогих запчастин і спеціалізованої робочої сили. Загальна вартість обслуговування BMW протягом 10 років становить у середньому 9500 доларів.

Volkswagen

Volkswagen може здаватися доступним брендом завдяки відносно низькій початковій ціні, але вартість обслуговування та ремонту є досить високою. Мелані Муссон, експертка з автомобільної промисловості AutoInsurance, зазначила, що автомобілі Volkswagen часто мають проблеми з надійністю, що призводить до високих витрат на ремонт.

Mercedes-Benz

Як і BMW, Mercedes-Benz є люксовим брендом з високими витратами на обслуговування. Заміна трансмісії на Mercedes-Benz може коштувати більше, ніж у інших марок. Кожен ремонт може значно збільшити рахунок від автомеханіка.

Mitsubishi

Mitsubishi не належить до класу люкс, але обслуговування цих автомобілів є дуже дорогим. Проблеми з коробкою передач і необхідність заміни кулера EGR часто призводять до подвійних витрат на ремонт.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Chrysler

Автомобілі преміум-класу Chrysler також вимагають надзвичайно дорогого обслуговування. Знайти деталі та запчастини до Chrysler може бути складно, що додатково підвищує витрати.

Покупка автомобіля завжди супроводжується довгостроковими витратами на пальне, страхування, податки та технічне обслуговування, але власники авто цих марок повинні бути готові до значних додаткових витрат на ремонт.