Коли 20 квітня 2024 року поліціянти поверталися з виклику, перевозячи затриманого за домашнє насильство, який перебував на задньому сидінні, помітили підозрілий автомобіль, що рухався без увімкнених фар, і вирішили зупинити його. Всередині виявилися військові.

Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко. Свідчення пораненого поліціянта, який вижив, підтвердили, що правоохоронці діяли професійно.

Потім один з поліціянтів спілкувався з військовим, тоді як інший залишився біля автомобіля зі зброєю в кобурі. Водій автомобіля, теж військовий, поводився спокійно та пред’явив документи. Один із правоохоронців тримав дистанцію, щоб у разі потреби допомогти колезі.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ситуація загострилася, коли військовий несподівано напав на поліціянта. Нападник був професійним боксером і швидко зреагував, нокаутувавши правоохоронця одним ударом.

Клименко підкреслив, що поліціянти діяли згідно з інструкціями та були в бронежилетах. Один з бронежилетів знімали для реанімації постраждалого.