Український співак Олег Кензов, який народився у Полтаві, потрапив у черговий проросійський скандал. Артист, який оспівував колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного й волонтерив, тепер шукає заробіток за кордоном, не нехтуючи участю в заходах із путіністами.

Невдовзі концерт, який нарекли “russian edition”, відбудеться в Білефельді, Німеччина. Там-то Кензов і виступить із російськими співаками, що можна побачити на афіші.

Як анонсували на сайті, 22 червня на фестивалі виступлять російськомовні співаки. Серед них: репер Джиган родом з Одеси, який отримав російський паспорт і публічно агітував голосувати за Путіна, росіянин Артем Качер та інші.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Компанію проросійським артистам чомусь склав Олег Кензов, який уже дивував українців своїм поверненням до російськомовних пісень, писав про пригоди за кордоном російською мовою та хизувався фотографіями на тлі памʼяток і в ресторанах під час повномасштабної війни.

Ба більше, не так давно Кензов засвітився на “російському ярмарку” в Німеччині. З ним виступали брат співачки TAYANNA – зрадник Міша Марвін – Серьога, Б’янка, Рома Жуков, гурт “Міраж” та інші.