Шукаєте простий, але водночас вишуканий десерт, який не потребуватиме багато часу та зусиль? Цей рецепт фруктового десерту з молочною та шоколадною частиною стане вашим справжнім відкриттям!
Інгредієнти:
- банан
- 2 ківі
- 2-3 часточки персика (свіжого або консервованого)
- 3 склянки (750 мл) молока
- 2 ст. л. (50 г) цукру
- 1 ст. л. (10 г) агар-агару
- 1 ст. л. (20 г) какао
Приготування:
- Фруктова частина:
Фрукти очистьте та наріжте, викладіть у форму.
- Молочна частина:
Змішайте агар-агар із цукром. Додайте молоко, поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, проваріть 2-3 хвилини. Зніміть з вогню. Влийте половину молочної суміші у форму з фруктами. Відправте в холодильник на 15 хвилин.
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/06/des-01.webp)
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/06/des-03.webp)
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/06/des-02.webp)
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/06/des-04.webp)
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/06/1710416365.jpg)
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/06/des-05.webp)
- Шоколадна частина:
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Додайте какао в молоко, що залишилося. Ретельно розмішайте вінчиком. Знову доведіть до кипіння, вимкніть.
Коли біла частина схопиться, залийте її шоколадною. Поверніть форму в холодильник ще на годину. Подавайте охолодженим.