Україна продовжує активно завдавати ударів по стратегічно важливим військовим об’єктам на території Росії, не залишаючи країну-агресора у спокої ні на день.

Ось і в ніч проти п’ятниці, 14 липня, в РФ було неспокійно. Цього разу «бавовна» завітала до Морозовська на території Ростовської області, де розташований аеродром базування літаків Су-34 та Су-24.

За допомогою семи десятків дронів-камікадзе Головне управління розвідки Міноборони України завдало масованого удару по базі.

Ступінь завданих ворогові втрат поки оцінюється, але за наявними в суспільному доступі супутниковими знімками можна припустити, що як мінімум два винищувачі Су-34 отримали пошкодження.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У ГУР тим часом заявили, що ця операція щодо Морозовська точно не остання.

«Ми чекаємо на інформацію про те, чи було знищено чи пошкоджено якісь літаки», — заявив глава служби Кирило Буданов, анонсувавши нові удари по даному аеродрому.