Видання Forbes поділилося історією українського військового, який отримав тяжке поранення, але боровся за своє життя до кінця, виявивши кмітливість.

Солдат на ім’я Дмитро потрапив у засідку під Красногорівкою на Донеччині та отримав п’ять кульових поранень. Почавши стікати кров’ю і втративши боєздатність, воїн сховався в непримітному місці й наклав собі турнікети, щоб зупинити кровотечу.

При цьому Дмитро розумів, що таким чином лише відстрочив неминуче, і йому терміново потрібна допомога лікарів. Помітивши дрон, військовий прийняв рішення піти на ризик і розкрив своє місце розташування, сподіваючись, що БПЛА є українським, а не російським.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Розуміючи, що за ним спостерігають, Дмитро показав на годинник, щоб дати зрозуміти оператору, що в нього залишилося мало часу. Також боєць дістав український військовий квиток, щоб довести, що він із ЗСУ.

На щастя, це спрацювало та незабаром рятувати його прибула БМП Bradley 47-ї бригади. Дмитра доставили на позиції Сил оборони, звідки евакуювали до госпіталю.