Співачка Тіна Кароль дізналася про справжні думки Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) щодо неї під час спілкування зі Світланою Бабійчук, вдовою музиканта.

Під час інтерв’ю для програми “Дім звукозапису” Кароль прийшла до дому Бабійчук. Метою візиту було дати нове життя старим хітам, і в цьому випуску нове звучання отримала пісня Скрябіна “Наші”, виконана молодою артисткою LELY45.

Тіна Кароль скористалася нагодою, щоб дізнатися більше про творчість Кузьми. Вона згадала, що вже бувала в будинку Скрябіна, і під час розмови з його вдовою дізналася, що Кузьма та вона були знайомі особисто. Після першої зустрічі зі співачкою Кузьма високо оцінив її талант.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Коли вона заспіває про те, що вона проживає, вона стане великою зіркою. Він сказав: вона надзвичайно талановита,” – процитувала свого покійного чоловіка Світлана Бабійчук.

Ці слова сильно вразили Тіну Кароль, яка зізналася, що не очікувала почути такого високо оцінення від Кузьми.