Бучу під Києвом 31 травня відвідав Тегран Тер-Маргарян – голова адміністративного району Нор Норк в Єревані. Він особисто пересвідчився у звірствах окупаційної армії росіян. 

Тер-Маргарян провів зустріч з міським головою Бучі Анатолієм Федоруком, обговорив питання співпраці та передав лікарські препарати як гуманітарну допомогу.

“Ми пишаємося мужністю українського народу, який відстоює свою свободу та незалежність на полі бою”, – сказав Тер-Маргарян. Він запевнив, що район Нор Норк завжди підтримуватиме Бучу та інші громади, які постраждали від російської агресії.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У МЗС РФ не залишили цей візит без уваги: представник відомства Марія Захарова назвала висловлювання на адресу РФ неприпустимими.

“Розцінюємо відвідування міста Бучі як недружній крок”, – наголосила Захарова, зазначивши, що в МЗС Вірменії направлено відповідну ноту.