Відомий український співак Віктор Павлік та його дружина, блогерка та бізнесвумен Катерина Реп’яхова, заново відгуляли весілля. Пара, яка офіційно побралася ще у травні 2020 року, нарешті змогла здійснити свою мрію про святкування у зв’язку з низкою життєвих обставин.

Протягом чотирьох років шлюбу шлях закоханих був не завжди гладким. Спочатку пандемія COVID-19, а потім повномасштабне вторгнення росії в Україну змусили їх відкласти весільні плани.

Нещодавно ж Віктору Павліку діагностували вроджену ваду серця. Співак переніс складну операцію і був на межі життя і смерті. Ця подія стала переломним моментом для Катерини, яка вирішила не зволікати і влаштувати коханому сюрприз.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вона попросила чоловіка одягнути костюм та приїхати за певною адресою. Там на нього чекала не лише кохана дружина, але й син Михайло та близькі друзі. Разом пара відсвяткувала не лише весілля, але й четверту річницю шлюбу.

“Сукня висіла в шафі чотири роки! Уявіть. Я більше не хотіла чекати ні дня. Живемо тут і зараз, адже не знаємо, що з нами буде завтра”, – поділилася емоціями Катерина Реп’яхова.