Відомий хореограф Влад Яма, який виїхав до США разом з родиною на початку повномасштабної війни, поділився подробицями свого життя і роботи за кордоном.

Через свій фотоблог в Instagram танцівник несподівано вийшов на зв’язок з читачами і запропонував їм поставити йому питання, на які той зможе відповісти. Відповідаючи на одне з них, Влад повідомив, що проживає у Маямі, США.

Хореограф також розповів, що продовжує свою кар’єру танцівника і наразі викладає танці у кількох місцевих студіях, а також надає приватні уроки.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Варто зазначити, що Влад Яма вже кілька років мешкає в Америці. Попри це, він часто публікує архівні фотографії з України, що викликає багато негативних коментарів від користувачів.

Нещодавно хореограф заінтригував своїх підписників, натякнувши на можливе “повернення”, через що виникли припущення про його переїзд назад до України. Проте, схоже, що мова йшла саме про активізацію його діяльності в фотоблозі, адже зараз Влад активно ділиться своїм життям у США та спілкується з фанатами через сторіз.