У Черкасах 11-класник зворушливо освідчився своїй дівчині під час останнього дзвоника, коли випускники виконували спільний танець.

Чуттєвий момент зафіксували на відео. Хлопець танцював спільно з однокласниками і запросив дівчину в центрі кола. Там він став на колін, дістав каблучку та запропонував одружитися. Вона погодилася, а всі присутні раділи разом з ними.

Марія (дівчинка, якій зробили пропозицію руки та серця) розповіла у коментарі “УП. Життя”, що те, що сталося, було дуже несподіваним, оскільки вони навіть не обговорювали одруження.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Це було максимально неочікувано. Перша емоція, яка приходить у голову – це шок, але згодом – тільки позитивні відчуття. Я погодилася, не задумуючись”, – розповіла Марія, додавши, що про плани її хлопця ніхто не знав, тільки хореограф, який ставив танець.

Марія з коханим планують навчатися у різних університетах після закінчення школи, але майбутнє бачать тільки разом.