Під Москвою на Росії знайшли вбитим Антона Єговцева, відомого російського пропагандиста та заступника голови організації “Зов народа”. 

Цей чоловік писав доноси на російських знаменитостей, публічних осіб та представників ЛГБТ-спільнот, які, на його думку, були недостатньо патріотичними або мали антивоєнну позицію.

За інформацією ЗМІ, Єговцева вбили біля під’їзду його власного будинку. Невідомий нападник кілька разів ударив його ножем. За однією з версій, вбивцею може бути тренер по мотокросу.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сало відомо, що за дві години до загибелі Антон Єговцев телефонував до поліції і просив захисту від невідомого, який стежив за ним біля під’їзду у Лобні та погрожував. 

Через дві години поліцію викликала сусідка Єговцева, яка повідомила, що якийсь молодий чоловік ломиться до неї у двері. Приблизно в цей час і сталося вбивство.