Україна та Захід обіграли кремлівського автократа Володимира Путіна у Харківській операції. Це визнали навіть у Росії, про що свідчить публікація z-військора Олексія Живова.

У своєму Telegram-каналі путінський блогер звернув увагу, що вторгненням до Харківської області РФ не лише не досягла необхідних результатів, а й погіршила ситуацію з безпекою для себе.

Живов нагадав, що саме операція на Харківщині спонукала Захід дати Києву дозвіл на застосування своєї зброї на російській території, що раніше було головним табу.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У результаті наступ, який затівався, щоб створити «санітарну» зону та убезпечити від обстрілів Білгородську область призвів до того, що удари по військових об’єктах у регіоні лише посилилися.

«Ці стрибки ескалації противник нам щоразу готує: на кожен наш хід уже готовий контрхід, який ставить нас у менш вигідну ситуацію», — визнав російський воєнкор, додавши, що тепер росіянам доведеться терпіти обстріли.