Український артист Павло Зібров здивував розміром своєї пенсії та назвав себе багатою людиною.

Співак на проєкті “Планетарій” сказав, що йому підвищили розмір пенсійних виплат і тепер він отримує 8300 гривень. Пенсію він отримує за вислугою років. Також у нього є надбавка за звання народного артиста, учасника бойових дій та грамоти “За заслугу”. Зібров навіть пожартував, що з такою сумою може вважатися багатієм, коли в Україні у багатьох вони нижчі.

Проте артист вважає, що в нашій країні маленькі та убогі пенсії. Він був за кордоном і бачив, що собі дозволяють пенсіонери. Це його здивувало.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я ж теж типу пенсіонер. Уже є книжечка. Починали з дуже смішної суми. Зараз уже підняли. Починалося з 2500 грн, потім 4000 з чимось, а зараз вже 8300”, – сказав Зібров, додавши, що він також заробляє концертами або викладанням в КНУКіМ, де очолює кафедру.

Крім цього, Зібров пояснив, що не робить дорогими квитки на концерти, бо розуміє, що люди не мають багато грошей. Йому важливо, щоб стільці в залі не були порожніми.