Відома українська акторка Ольга Сумська публічно привітала з днем народження свою старшу доньку Антоніну Паперну, яка наразі мешкає та працює в Росії.

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, Ольга Сумська на своїй сторінці в Instagram опублікувала кілька сторіз, присвячених іменинниці. Звертаючись до доньки, акторка висловила їй щирі слова любові та побажання.

Публікація супроводжувалася зворушливими архівними фотографіями, на яких юна Антоніна зображена в обіймах мами, а також біля покійної бабусі.

“З днем народження, моя рідненька! Обожнюю тебе! Люблю!”, – написала Ольга Сумська.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Варто зазначити, що Антоніна Паперна вже багато років проживає та будує акторську кар’єру в Москві. З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона не висловила жодної публічної позиції щодо війни. Акторка одружена з російським актором Володимиром Ягличем, з яким виховує двох дітей.

Раніше Ольга Сумська зізнавалась, що тема стосунків з донькою, яка мешкає в Росії, для неї доволі складна. Проте акторка підкреслила, що Антоніна не змінювала громадянство і залишається українкою.