Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан закликав експрезидента США Дональда Трампа продовжувати боротьбу перед президентськими виборами в листопаді, попри кримінальні звинувачення.

Про це Орбан написав у своїй соцмережі X (Twitter). Він схарактеризував Трампа як “людину честі”. Він зазначив, що Трамп, бувши президентом, завжди ставив інтереси Америки на перше місце.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Він був поважаною особою у всьому світі й використовував цю повагу для досягнення миру. Нехай люди висловляться на виборах у листопаді цього року! Продовжуйте боротьбу, пане президенте!” – написав угорський прем’єр.

Нагадаємо, суд присяжних у Манхеттені визнав колишнього президента США Дональда Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у фальсифікації ділової звітності в рамках кримінального процесу щодо фінансових махінацій у Нью-Йорку. Справа стосується фальсифікацій бізнес-звітності, які мали на меті приховати виплати за мовчання порнозірці за кілька тижнів до виборів 2016 року.