Якщо котлети дієтичні – вони часто виходять сухими. Але навіть курячий фарш можна зробити дуже соковитим. Для цього додайте у масу для смаження броколі.
Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан в Instagram. Виходить ще й дуже корисно.
![](https://prozoro.net.ua/wp-content/uploads/2024/05/image-192.png)
Інгредієнти:
- куряче філе – 900 г
- броколі – 300 г
- яйця – 2 шт.
- борошно – 3 ст.л.
- сіль, мелений перець та сухий часник за смаком
Спосіб приготування:
Куряче філе ріжемо дрібним кубиком.
Броколі також дрібно нарізаємо та перекладаємо в миску.
До м’яса з броколі додаємо борошно, яйця, сіль, перець та сухий часник.
Добре перемішуємо масу.
Розігріваємо сковорідку.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Наливаємо невелику кількість олії.
Викладаємо котлети.
Обсмажуємо з двох сторін 7-10 хвилин, щоб котлети залишились соковитими та не пересушеними.