Якщо котлети дієтичні – вони часто виходять сухими. Але навіть курячий фарш можна зробити дуже соковитим. Для цього додайте у масу для смаження броколі.

Ідея приготування соковитих курячих котлет з броколі опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан в Instagram. Виходить ще й дуже корисно.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 900 г 
  • броколі – 300 г
  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 3 ст.л.
  • сіль, мелений перець та сухий часник за смаком

Спосіб приготування:

Куряче філе ріжемо дрібним кубиком.

Броколі також дрібно нарізаємо та перекладаємо в миску.

До м’яса з броколі додаємо борошно, яйця, сіль, перець та сухий часник.

Добре перемішуємо масу.

Розігріваємо сковорідку.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Наливаємо невелику кількість олії.

Викладаємо котлети.

Обсмажуємо з двох сторін 7-10 хвилин, щоб котлети залишились соковитими та не пересушеними.