Популярна виконавиця Тоня Матвієнко зізналася, що окрім співочої кар’єри, має ще одну роботу. Співачка працює викладачкою в одному з київських вишів.

“Пішла працювати викладачем в університеті, – розповіла Тоня Матвієнко в інтерв’ю OBOZ.UA. – А на вихідні зазвичай десь їду з концертами – багато з яких благодійні. Дуже себе загрузила, і в якійсь мірі, зробила це навмисно, що хоч трошки відволікатися від тяжких думок”.

Артистка каже, що на її рішення зайнятися викладацькою кар’єрою вплинуло в тому числі те, що під час війни артистам стало набагато важче заробляти гроші: “Живемо тепер в другій реальності – під час війни. Маємо думати про гроші, які треба не лише на себе заробляти, а хлопцям на дрони збирати. Звичайно, зараз стало важче з заробітками. Чого, думаєте, я пішла викладати? Хоча ця робота дуже цікава. Я взагалі люблю людей. І спілкуватися теж люблю. Студенти кажуть, що я дуже добра викладачка – мені приємно. А співами зараз багато не заробиш. І майже у всіх артистів така ситуація. Я думаю, що більше живуть з прослухованням пісень на музичних платформах. Не з концертів”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Співачка каже, що перший час після смерті мами взагалі не спала: “Постійно було відчуття, що мама поряд, і я подумки з нею розмовляла, знала навіть, що відповість. Я сильно в собі закрилась. Не їла. Навіть снодійні приймала. Антидепресантів не пила, але в тому стані, в якому перебувала, можна було загриміти в лікарню. Половина волосся випала. Люди для мене поділилися на тих, хто втратив маму, й тих, хто не розуміє, як це – жити без мами. Це зовсім різні поради та співчуття”.

“А потім мені зателефонували з Університету культури, де я викладаю: “Тоню Петрівно, завтра у ваших студентів – іспит…” Бо до цього вони мовчали й теж не чіпали мене. І я подумала – це ж мої студенти, я за них відповідаю, їм же можуть нижчі оцінки поставити на сесії. Оце мене і врятувало – я вийшла на роботу”, – розповідала співачка.