Літо в Україні цього року буде динамічним та мінливим, з чергуванням спекотних та прохолодних періодів, а також частими дощами.

Червень: очікується тепла та сонячна погода, без опадів. Середина першої декади – можливі короткочасні дощі, незначне зниження температури. Кінець першої декади – спека повертається, можливі пилові бурі. У другій декаді очікується тепла погода без екстремальних температур. Різке зростання спеки очікується наприкінці місяця, а потім прогнозуються дощі та похолодання.

Липень: прогнозується прохолодна погода, дощі з середини до кінця першої декади.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Друга декада – спочатку сонячно та тепло, потім повернення прохолоди та дощів. Наприкінці місяця прогнозується прохолодна та дощова погода.

Серпень: волога без спеки, але й без сильного похолодання. Посилення опадів, зниження температури можливе наприкінці першої декади місяця. Друга та третя декади – очікується мінлива погода.