Олександр Лукашенко, як автократ, який поважає себе, має на своїй вотчині десятки резиденцій. Для їхньої охорони залучені сотні спецслужбістів, і один із них нещодавно дав інтерв’ю.

Чоловік, назвавшись Олегом, розповів виданню «Дзеркало» про свою роботу черговим офіцером в Острошицькому Городку, куди самопроголошений президент Білорусі часто приїжджав зі своїми підлеглими.

За словами співрозмовника, у Лукашенка очевидний патологічний страх за своє життя, адже солдатам внутрішніх військ під час його охорони ніколи не видають зброю. У їхньому розпорядженні лише кийки та електрошокери, що одного разу призвело до комічної ситуації.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На територію резиденції здійснив «напад» непроханий гість. Ідеться про лисицю, яка так налякала одного з військових, що той, будучи беззбройним, сховався від неї на дереві.

«Думаю, все, капець — щось трапиться із солдатом, потім проблем не оберешся. Але нічого – лисиця покружляла навколо дерева і втекла», – розповів Олег.