Житель США вигадав, як раз і назавжди відучити водіїв паркуватися на його місці біля будинку. Про це розповіло видання Express.

Як пише автор матеріалу, чоловікові постійно докучали непрохані гості на парковці, оскільки біля його будинку був великий і зручний майданчик, який багато хто приймав за місце, де можна залишити свій автомобіль.

Все б нічого, але часто це призводило до того, що його особиста машина була заблокованою у дворі.

Напередодні Нового року, прибувши додому після роботи, господар будинку виявився шокованим — все вільне місце на його ділянці було заставлено чужими авто, а евакуатори відмовилися приїжджати на вивіз.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тоді чоловік вирішив діяти креативно. Діставши з гаража садовий шланг, він підключив його до теплої води і щедро обдав всі машини, які йому заважали. За лічені хвилини все вкрилося льодом.

«О 4 ранку лютий стукіт у двері, безперервний дзвінок. Ми тільки посміхалися та викликали копів. Дочекалися, доки вони приїхали, і вийшли надвір. Копи стримували сміх», – додав власник будинку.