У ніч проти 19 травня український боксер Олександр Усик здобув історичну перемогу, здолавши британця Тайсона Ф’юрі у надзвичайно важкому поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті.

Цей тріумф став для Усика не лише черговим поясом у колекції, але й сенсацією у світі боксу. Він став першим боксером у 21 столітті, якому вдалося об’єднати всі титули у надважкій вазі.

Бій тривав усі 12 раундів і був насичений видовищними моментами. Обидва боксери продемонстрували неймовірну стійкість, завдаючи один одному потужних ударів. Проте, Усик, завдяки своїй техніці, витривалості та тактичній майстерності, зумів перемогти суддівським рішенням.

Відомі українці відреагували на перемогу Усика з емоціями та гордістю:

Святослав Вакарчук: “Просто неймовірний вечір! Абсолютний чемпіон світу Олександр Усик! Гордість в серці і мурахи тілом! Слава Україні!”

Лілія Подкопаєва: “Абсолютний чемпіон світу! Це досягнення надзвичайно престижне і свідчить про беззаперечну перевагу чемпіона! Браво, Олександре!”

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

TAYANNA: “Слава Україні! Це був неперевершений бій! Вкотре весь світ усвідомлює силу і міць наших героїв. Сила роду українського могутня і проявляється в наших чоловіках і воїнах. Дякую вам!”

Андрій Джеджула: “Вітаю всіх українців і тебе, Олександре! Нова легенда 21-го сторіччя! Вже сьогодні на аукціоні в Каннах буду продавати боксерські рукавички з автографом абсолютного чемпіона!”