Ексчоловік ведучої-путіністки Сніжани Єгорової, письменник та шоумен Антін Мухарський зізнався, як ексобраниця намагалася йому помститися.

Так, своїми роздумами з приводу колишньої Мухарський поділився у розлогому дописі у Facebook. Зокрема, шоумен пригадав, як у шлюбі з путіністкою вона пропонувала йому переїхати до Росії та заробляти криваві рублі.

“Дружина (яскрава телеведуча) вигризає мозок: “Навіщо тобі це все? Люди з тебе насміхаються. Не будь ідіотом, давай поїдемо до Москви! Там краще платять, а українці бідні й дурні. Хочеш бути схожим на них?”, – поділився шоумен.

За словами Антіна, згодом Сніжана стала “коханкою” Іллі Ківи, щоб скористатися його на той момент статусом депутата й сфальсифікувала підписи у справах проти нього. І додав, що за такою ж схемою зрадниці вдалося вивезти їхніх трьох неповнолітніх дітей за кордон.

“Колишня дружина стає коханкою Ківи, щоб мати змогу помститися “нацику, який зійшов з глузду”. Через контрольовані суди на тебе відкривають купу справ за підробними виконавчими приписами… За пів року до війни колишня дружина за підробними документами вивозить до Туреччини трьох неповнолітніх дітей”, – наголосив артист.

Сам Мухарський зізнається, що наразі з дружиною Єлизаветою також перебуває за кордоном, де їх ледь не звели зі світу.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Виїжджаю з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей. В Туреччині нас з Лізою намагалися отруїти, що підтвердила токсикологічна експертиза. Один “шанувальник” подарував пляшечку “освяченого червоного винця з Афону”. Ми зробили по ковтку – нас ледве відкачали. Справа й досі висить в турецькій прокуратурі. Звернулися до наших силових структур. “Шанувальник” виявився людиною з 4-ма паспортами, що працює на ФСБ”, – приголомшив актор.