Щоб зробити звичні нам деруни незвичайними та ще смачнішими, додайте шинку й сир. Їхнє приготування займе небагато часу, а результат перевершить усі очікування. Для цього натріть картоплю на тертці, наріжте шинку з сиром. З’єднайте та обсмажте до золотавої скоринки.

Інгредієнти:

  • картопля – 350 г
  • шинка – 100 г
  • сир твердий – 50 г
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 1 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія

Спосіб приготування:

Картоплю очищуємо, миємо та натираємо на великій тертці. Додаємо яйце і перемішуємо.

Шинку нарізаємо кубиками, а сир натираємо на середній тертці.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В мисці з’єднуємо картоплю з яйцем, шинку, сир, борошно, сіль і перець. Перемішуємо.

На добре розігрітій сковороді з олією обсмажуємо деруни на середньому вогні до золотавого кольору.