Щоб зробити звичні нам деруни незвичайними та ще смачнішими, додайте шинку й сир. Їхнє приготування займе небагато часу, а результат перевершить усі очікування. Для цього натріть картоплю на тертці, наріжте шинку з сиром. З’єднайте та обсмажте до золотавої скоринки.
Інгредієнти:
- картопля – 350 г
- шинка – 100 г
- сир твердий – 50 г
- яйце – 1 шт.
- борошно – 1 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- олія
Спосіб приготування:
Картоплю очищуємо, миємо та натираємо на великій тертці. Додаємо яйце і перемішуємо.
Шинку нарізаємо кубиками, а сир натираємо на середній тертці.
ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
В мисці з’єднуємо картоплю з яйцем, шинку, сир, борошно, сіль і перець. Перемішуємо.
На добре розігрітій сковороді з олією обсмажуємо деруни на середньому вогні до золотавого кольору.