Друг Сільвіо Берлусконі розповів моторошну історію про спільне полювання нині покійного експрем’єра Італії та президента РФ владіміра путіна у 2013 році.

Фабріціо Чікітто, який був сенатором від партії “Вперед, Італіє!”, в інтерв’ю Corriere della Sera згадав про випадок, коли путін вирізав серце у косулі та подарував його Берлусконі.

Зазначається, що полювання відбулося на дачі російського президента в росії. Тоді вони йшли через сніг та побачили двох косуль. “Це твоя. Стріляй”, – сказав путін Берлусконі, який ніколи до цього не торкався рушниці. Італієць відмовився, тому росіянин вбив обох.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після цього путін четвертував одну з вбитих косуль та вирізав серце. Потім він поклав його у дерев’яну миску і сказав, що це буде чудова їжа. У Берлусконі, як пригадує Чікітто, був шок і він сховався за деревом, де його знудило.

Чікітто назвав відносини між Путіним та Берлусконі “психологічною гомосексуальністю”. Політики захоплювалися один одним, а стосунки між ними були абсолютно рівними.